Danai Media
Image default
Auto's en Motoren

Auto leasen voor zakelijk gebruik

Hoewel ook steeds meer mensen voor lease van en privéauto kiezen, is leasen via de zaak nog altijd een zeer populaire vorm. Het is vooral zo dat bedrijfsauto’s op deze wijze worden geleased. Daardoor zijn vooral modellen waarmee zakelijk veel succes geboekt kan worden populair op de lijstjes van meest geleasede auto’s van het land. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bestelauto’s of auto’s met open laadbakken. Toch is ook een ander soort model zeer populair Het gaat dan om het zogenaamde combomodel. Dit geldt nog meer omdat dit model zeer gewild is voor zogenaamde direct leverbare voertuigen lease.

Een bedrijfsauto zoeken bij zakelijk auto leasen 

Het zoeken naar de ideale bedrijfswagen begint altijd bij het vaststellen wat je er eigenlijk precies mee wilt. Waar heb jij als ondernemer precies behoefte aan? De auto die het best aansluit op deze behoefte is de auto die je moet toevoegen aan het wagenpark. Daarom is Mercedes Citan lease zeer populair. Het blijkt namelijk zo te zijn dat deze auto als één van de beste voertuigen op de wensen van een zeer brede groep ondernemers aansluit. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven met een uitgebreide buitendienst. Zij zien veel in deze comfortabel auto die ook enige laadruimte heeft.

Gebruik van een Citan

Een Mercedes Citan past op vele manieren binnen en bedrijf. Dat komt bijvoorbeeld omdat de auto in verschillende afmetingen verkrijgbaar is. Ook is hij zeer veilig en gemakkelijk in gebruik. Zo kan de laadruimte redelijk goed worden aangepast aan de wensen van de onderneming. De meeste modellen staan al klaar bij de leasemaatschappij. Deze vorm noemt men voorraad auto leasen. De auto’s staan klaar om direct meegenomen te worden door een ondernemer die het als zijn ideale voertuig ziet. Met het tekenen van het leasecontract is alles direct geregeld en kan de Citan direct gebruikt worden. Zonder dat verdere wachttijd nodig is.

https://www.autoleasecentrale.nl/