Danai Media
Image default
Zorg

Begeleid wonen voor volwassenen met persoonlijke begeleiding door een ervaren team

Is zelfstandig wonen voor u op dit moment niet mogelijk, dan is begeleid wonen voor volwassenen wellicht een optie. Dan wilt u natuurlijk dat u persoonlijke begeleiding krijgt door een ervaren begeleidingsteam. Deze persoonlijke begeleiding helpt u uw leven weer op de rit te krijgen. Leviaan biedt beschermd wonen aan op verschillende locaties in Noord-Holland. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheden die Leviaan u biedt? Dan bespreekt een zorgbemiddelaar tijdens een intake uw situatie, doelen en wensen. Op deze manier kijkt deze medewerker of beschermd wonen of ambulante begeleiding geschikt voor u is. U kunt altijd contact opnemen om naar meer informatie te vragen.

Locaties die zich richten op specifieke doelgroepen

Leviaan heeft woonlocaties in heel Noord-Holland, waarvan een aantal gericht zijn op specifieke doelgroepen. Zo kunnen de begeleiders zich volledig richten op de behoeften van de bewoners. Zo is er een woonlocatie in Zaandam gericht op mensen met het syndroom van Korsakov. In Wormerveer zit een leerwerkbedrijf dat zich richt op diverse arbeidsmatige activiteiten. Dit is speciaal voor mensen die graag met hun handen werken. In Zaandijk en Andijk zijn woonlocaties voor mensen  met psychiatrische en/of psychosociale problematiek die in toenemende mate behoefte hebben aan persoonlijke verzorging.   

Altijd een persoonlijke aanpak

Om begeleid wonen voor volwassenen zo goed mogelijk te laten verlopen, maakt Leviaan altijd gebruik van een persoonlijke aanpak. De behoefte van ieder mens is anders. Daarom is het zo belangrijk om deze (zorg)behoeften en wensen in kaart te brengen. Wilt u bijvoorbeeld uw dag nuttig invullen? Wilt u graag contacten opbouwen met familie en/of vrienden? Of wilt u uw kamer netjes houden? Dit zijn situaties die allemaal aan bod komen tijdens de inventarisatie van uw behoeften. Heeft u behoefte aan begeleid wonen voor volwassenen? Neem dan contact op met Leviaan en vraag naar meer informatie. Samen met u en uw omgeving komt Leviaan tot een oplossing op maat.

https://leviaan.nl