Danai Media
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar Gelderland en Overijssel

Woont u in de provincie Gelderland of Overijssel en zoekt u een zorgverzekeraar die echt bij u past? Dan kunt u rekenen op de persoonlijke aanpak en betrokkenheid van Salland. Salland is al anderhalve eeuw actief als regionale zorgverzekeraar en heeft altijd één belangrijk doel gehad: goede zorg mogelijk maken voor iedereen. Dit doen we door zorgverzekeringen te bieden tegen een eerlijke premie, maar ook door betrokken te blijven bij onze klanten en zorgaanbieders in de regio. We investeren in goede zorg en helpen u om een passende zorgverlener dicht bij huis te vinden.

Basis verzekering bij Salland

Bij Salland kunt u naast een basis verzekering ook een aanvullende verzekering afsluiten. Omdat we u een ruime keuze willen bieden, hebben we vier aanvullende verzekeringen samengesteld. Zo kunt u er altijd een vinden die aansluit op uw zorgbehoeften. Ook voor een tandartsverzekering zit u goed bij Salland. Deze kunt u afsluiten als u vaker dan gemiddeld bij de tandarts komt. Tandartskosten kunnen behoorlijk oplopen en het is prettig als een groot deel hiervan vergoed wordt. Aan de hand van de kosten die u verwacht te maken, kunt u een keuze maken uit één van de drie tandartsverzekeringen

Collectieve zorgverzekering via werkgever of vereniging

Salland biedt de mogelijkheid om uw zorgverzekering collectief af te sluiten. In dat geval bent u bij ons verzekerd via uw werkgever of de vereniging waarvan u lid bent. Salland heeft een contract afgesloten met veel bedrijven en verenigingen in de regio. Welke dit zijn, kunt u terugvinden op onze website. Bij het afsluiten van uw zorgverzekering geeft u aan dat u gebruik wilt maken van een collectieve zorgverzekering. Vervolgens selecteert u uw werkgever of vereniging. Komt u er zelf niet helemaal uit, dan helpen we u natuurlijk graag verder.

https://www.salland.nl/