Danai Media
Image default
Cadeau

Z-kubus 2x2x2-5x5x5 SET

Het kopen van een kit kan voor velen een echte redding zijn. Oordeel zelf: u krijgt veel blokjes tegelijk, maar bespaart tegelijkertijd geld. Bovendien kan zo’n set worden gepresenteerd aan een vriend of geliefde. Misschien vindt de ontvanger het leuk om kubussen te verzamelen en is hij verslaafd aan speedcubing.

Deze set bevat 4 blokjes. We raden je aan om eerst de 3x3x3 kubus te leren verzamelen. Feit is dat formules met drie roebels ook in andere puzzels worden gebruikt. Zonder de mogelijkheid om 3x3x3 te verzamelen, kun je geen 4x4x4 of 5x5x5 verzamelen.

Alle blokjes draaien goed. Dit zijn natuurlijk vrij budgetmodellen, waarvan je niet iets bovennatuurlijks hoeft te verwachten. Desalniettemin kun je met puzzels een goede tijd laten zien, wat genoeg is voor een beginner.

Z-kubus 2x2x2-5x5x5 SET wordt verkocht in verschillende kleuren. Houd er echter rekening mee dat u niet kunt concurreren als u de versie met carbonstickers koopt. Voor liefhebbers van iets ongewoons raden we je aan om de set in blauw plastic te overwegen.

We raden de Z-kubus 2x2x2-5x5x5 SET aan voor degenen die nog nooit een Rubiks kubus hebben gehad. Als het je al is gelukt om enkele van de kubussen uit deze set aan te schaffen, is het logisch om de aankoop apart te overwegen.

– Meer informatie over

 

rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be