Danai Media
Image default
Aanbiedingen

Alles wat je moet weten over Intex Pools

Zwembaden zijn een geweldige manier om in de zomer af te koelen en plezier te maken met familie en vrienden. Maar niet iedereen heeft de ruimte of het budget om een ingegraven zwembad te installeren. Dat is waar Intex zwembaden om de hoek komen kijken. Deze bovengrondse zwembaden bieden al het plezier van een traditioneel zwembad zonder al het gedoe en de kosten van de installatie. Laten we eens nader bekijken waarom Intex zwembaden zo’n geweldige optie zijn voor wie deze zomer verkoeling zoekt.

Wat is een Intex zwembad?

Een Intex zwembad is een bovengronds zwembad van duurzaam, lekvrij PVC-materiaal. Net als traditionele ingegraven zwembaden zijn Intex zwembaden er in verschillende vormen en maten, van kleine kinderbadjes met een diameter van 1,5 meter tot grote ronde zwembaden van 3 meter voor grotere gezinnen. Sommige modellen hebben zelfs de mogelijkheid om een glijbaan aan te sluiten! Als dat niet klinkt als optimale waterfun, weten wij het ook niet meer! Bestel nu jouw intex zwembad van zwembadstore!

Waarom kiezen voor een Intex zwembad?

Het grootste voordeel van een Intex zwembad is het gemak, je hebt geen speciaal gereedschap of kennis nodig om het op te zetten. In de meeste gevallen hoef je het zwembad alleen maar op te blazen en met water te vullen (dat kan met de hand of met een tuinslang), waarna je naar behoefte chemicaliën (chloor of andere ontsmettingsmiddelen) toevoegt. Omdat ze geen uitgebreide graaf- of bouwwerkzaamheden vereisen, kunnen ze snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd zonder professionele hulp in te huren. En als je verhuist of je zwembad in de koudere maanden wilt opbergen, kun je het gemakkelijk laten leeglopen en opbergen tot je het weer wilt gebruiken.

De goedkopere optie

Qua kosten hebben Intex zwembaden ook een voordeel ten opzichte van hun ingegraven tegenhangers. ze kosten doorgaans veel minder dan traditionele ingegraven zwembaden, waardoor ze betaalbaarder zijn voor mensen met een krap budget. En omdat ze bovengronds zijn, zijn er geen extra omheiningen of veiligheidsmaatregelen nodig zoals bij traditionele ingegraven zwembaden. Ook zo bespaar je dus geld!

https://www.zwembadstore.com/