Danai Media
Image default
Verbouwen

Je verhuizing naar Brabant regelen in drie eenvoudige stappen!

Je gaat verhuizen binnen of naar de gezelligste provincie van Nederland! In Brabant is het goed vertoeven met veel gezellige, oude steden en dorpjes en uitgestrekte natuurgebieden. Maar voordat je van al dit moois kunt gaan genieten moet je eerst de verhuizing nog regelen. Met de drie eenvoudige stappen uit dit artikel maak je jouw verhuizing een stuk makkelijker en comfortabeler!

Stap 1: inpakken, labelen en opruimen

Verhuizen begint in je oude woning met het inpakken en sorteren van je spullen. Bij het inpakken is het belangrijk om dozen en spullen goed te labelen. Zo weet je meteen waar je spullen in het nieuwe huis naartoe moeten of je kunt hier rekening mee houden wanneer je je spullen eerst opslaat in een opslag in Etten-Leur of Roosendaal. Grijp meteen de kans aan om jezelf te ontdoen van spullen die je niet meer gebruikt. Gooi ze weg of breng ze naar de kringloopwinkel. Oude kleding kun je ook naar de kledingcontainer in de buurt brengen.

Stap 2: opslag van je inboedel

De verhuizing naar een nieuwe woning sluit niet altijd aan op je vertrek uit de oude woning. Misschien is de nieuwe woning nog niet helemaal klaar of moet je al eerder je oude huis uit. In dat geval breng je je inboedel eerst naar een opslagruimte. Ben je van plan om een verhuisbedrijf in te schakelen? Vraag dan na of het bedrijf ook opslagmogelijkheden heeft. Opslag in Roosendaal en Etten-Leur hebben we al genoemd maar wat verder is ook opslag in Bergen op Zoom mogelijk, of de andere kant op richting Breda. Belangrijk is dat je een opslag kiest dichtbij je nieuwe woning voor het geval je tussendoor nog spullen uit de opslag nodig hebt.

Stap 3: intrekken in je nieuwe woning

Comfortabel intrekken in je nieuwe woning doe je bij voorkeur met behulp van een verhuisbedrijf. Verhuisbedrijven hebben ruime transportwagens waar je hele inboedel in één keer mee verhuisd kan worden. Daarnaast is een verhuislift erg makkelijk om grote meubels moeiteloos mee op de bovenverdieping te krijgen. Je kunt zelfs gebruikmaken van een uitpakservice waardoor het nog makkelijker wordt om te settelen in je nieuwe thuis!