Danai Media
Image default
Toerisme

Even relaxen met de vergaderbreaks op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Vlakbij het schitterende natuurgebied de Maashorst ligt De Buitenhorst. Tussen het vergaderen door geniet u van ontspannende activiteiten. Daarna bent u weer helemaal fris om die moeilijke knopen nog door te hakken. U boekt op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant de meest bijzondere activiteiten. Werk aan teambuilding door samen een kudde schapen van A naar B te drijven. Of kom helemaal tot rust tijdens een workshop Tai Chi. Is er een heidag georganiseerd voor managers? Doe mee aan een workshop paardenmennen en kom erachter hoe u op een goede manier leiding geeft. 

Geniet van culinaire hoogstandjes op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Heeft u geen zin om zelf te koken tijdens uw meerdaagse vergadersessie? Laat uw maaltijden dan verzorgen door de sterrenchef van De Buitenhorst. U heeft de keuze uit diverse heerlijke gerechten, die in eigen keuken vers voor u bereid worden. Vervolgens wordt uw maaltijd in buffetvorm verzorgd in uw accommodatie. Zo geniet u zonder zorgen van een heerlijke maaltijd na een lange dag vergaderen. Het enige dat u zelf hoeft te doen is de tafel dekken en de afwas te doen. Houdt u een zomerse vergadertrip van meerdere dagen? Ga dan lekker en gezellig barbecueën met uw collega’s. U kiest uit verschillende barbecuepakketten. Dat wordt behalve vergaderen ook lekker genieten!

Knopen doorhakken op een van de bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Als u vergadert op een bijzondere vergaderlocatie, geeft dat meer inspiratie dan wanneer u vergadert in overvolle, sfeerloze snelweghotels. U kunt beter kiezen voor een echt inspirerende omgeving. Daarom is het een aanrader om te vergaderen op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant: De Buitenhorst. Dit is de perfecte omgeving om weg van alle stress en zonder tijdsdruk te vergaderen. Ook voor meerdaagse trainingen is deze prachtige groepsaccommodatie op het Brabantse platteland zeer geschikt. Hier vindt u drie verschillende vergaderruimtes: De Hei, die plaats biedt aan 30 personen, De Bosrand voor 40 personen en de Bonte Koe, een zaal voor maximaal 50 personen. De ruimtes kunnen ook gecombineerd worden.