Danai Media
Image default
Boeken en Tijdschriften

Een blijvende herinnering met een babyboek eerste jaar

Een babyboek eerste jaar is onmisbaar voor iedere moeder of iedere toekomstige moeder. In dit boek kun je het eerste levensjaar van het kindje vast leggen. Dit is een van de jaren waarin het kindje zich het meeste ontwikkeld en deze herinneringen wil je voor altijd blijven koesteren. Wacht daarom niet langer en geef dit boek op een feestelijke babyshower of koop dit boekje voor jezelf of voor je partner.

Koester de mooiste momenten in een babyboek eerste jaar

Van het opschrijven van bijzondere herinneringen tot aan foto’s, in een babyboek eerste jaar is het allemaal mogelijk. Het boekje biedt meer dan genoeg ruimte voor allerlei foto’s en hierdoor weerspiegelt het boek direct het opgroeien van het kindje. Je hebt de keuze uit boeken met blauwe en roze accenten voor jongens en meisjes, maar je kunt natuurlijk er ook voor kiezen om een gender neutraal boekje te bestellen. Zo is er ook voor jouw manier of de manier van een ander van opvoeden en gepast boekje te bestellen.

Geef een creatieve draai aan het boekje met stickers en tape

Heb je de keuze voor een bepaald babyboek eerste jaar gemaakt, dan kun je er ook voor kiezen om hier extra creativiteit aan toe te voegen. Via Ins en Outs heb je, naast de boekjes, ook de keuze uit tal van accessoires. Denk hierbij aan kleurrijke tape en vrolijke stickers. Zo weet je zeker dat het boekje kleurrijk is en die ene belangrijke foto of een belangrijke tekst of quote nog meer benadrukt.