Danai Media
Image default
Horeca

Alcoholvrije cocktails niet lekker?

We horen het vaker, in een cocktail moet alcohol zitten. Maar is dit ook echt zo? In dit artikel wil ik jou overtuigen dat alcoholvrije cocktails ook erg lekker kunnen zijn. Bij een cocktail denkt men gelijk aan alcohol. Niet zo gek eigenlijk. Een cocktail mag namelijk pas cocktail genoemd worden, wanneer er alcohol in zit. Vandaar ook de naam; mocktails. Een mocktail is een mixdrankje waarbij er geen alcoholhoudende drank wordt gebruikt. Hierdoor is de mocktail compleet alcoholvrij.

Alcoholvrije cocktails op jouw evenement?

Heb jij bijna een groot evenement? Wil je dat jouw gasten helder blijven? Zorg dan dat ze geen alcohol drinken. Dit kan! Serveer jouw gasten heerlijke mocktails. Bij Bar Company is dit mogelijk. Heb jij gasten jonger dan 18? Moeten jouw gasten nog naar huis met de auto? Drinken veel van jouw gasten uit geloofsovertuiging geen alcohol? Dan zijn mocktails de perfecte oplossing! De heerlijke smaak van een cocktail. Compleet zonder alcohol.

Mocktailbar met mocktails

Ook voor de mocktails zijn er mooie bars. Zo heb jij toch die fancy cocktailbar, zonder cocktails. De mobiele bars van Bar Company kunnen op bijna elk evenement worden ingezet. Kies je formaat. Kies je stijl. Stel je menu samen. Laat het feest beginnen. Bar Company regelt de rest. Dit betekent dat alles wordt geregeld. Het vervoer van de bar en shaker. De opbouw van de mocktailbar. Het shaken van de mocktails. Ook de afbouw wordt helemaal geregeld voor je. Zo kun jij je bezighouden met jouw gasten. Wat wil je nog meer? Oh ja, jij wilt natuurlijk ook een heerlijke mocktail drinken!

Alcoholvrije cocktailbar

Wat als de helft van jouw gasten wel cocktails met alcohol willen? Geen probleem! Bij Bar Company is het ook mogelijk om een alcoholvrije cocktailbar te organiseren waarbij we bijvoorbeeld wel alleen Mojito’s kunnen shaken. Op die manier is er altijd voor ieder wat wils!

https://www.barcompany.nl/services/cocktailbar-huren/cocktailcatering/alcoholvrije-cocktails/