Danai Media
Image default
Dieren

De ultieme gids voor kattenvoer

Je vraagt je misschien af wat goed kattenvoer is en wat het slechtste is. Om deze vraag te beantwoorden, moeten we eerst begrijpen wat katten nodig hebben in hun dieet. Katten hebben veel eiwitten nodig, ze hebben ook veel water nodig en ze hebben veel vitamines nodig.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de markt voor huisdiergezondheidszorg, waarbij steeds meer mensen voor hun huisdieren zorgen alsof ze familieleden zijn. Dit komt omdat veel mensen zich hebben gerealiseerd dat huisdieren niet alleen dieren zijn, maar eerder harige familieleden die liefde en genegenheid verdienen, net als mensen.

Soorten kattenvoer die u uw kat kunt voeren en welke merken zijn het beste?

Katten zijn carnivoren en hebben een dieet nodig dat rijk is aan eiwitten, weinig koolhydraten en weinig vet. Het beste kattenvoer in blik is gemaakt met dierlijke eiwitten zoals kip en bevat geen bijproducten.

Droog kattenvoer is een goede keuze voor mensen met drukke schema’s of die moeite hebben om hun kat blikvoer te laten eten. Het kan ook worden gebruikt als traktatie of als aanvulling op natvoer, maar het mag niet het enige voer zijn dat aan uw kat wordt gegeven.

Verschillen tussen de twee soorten kattenvoer

Kattenvoer in blik:

– Het beste kattenvoer in blik voor uw kat is het voer met een hoog percentage vlees.

– De beste ingeblikte merken zijn Purina, Friskies en Fancy Feast.

– Deze merken hebben een hoog percentage vlees, maar ze hebben ook andere ingrediënten die goed zijn voor je kat zoals vitamines en mineralen.

Droog kattenvoer:

– Droog kattenvoer is niet zo goed als natvoer omdat er geen water in zit.

– Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het droge kattenvoer dat u koopt een hoog percentage eiwit en vet bevat.

– Het moet ook worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals groenten en granen.

 

https://netherlands.husse.com/kattenvoer-producten