Danai Media
Image default
Dieren

Mollenbestrijding, voorkom schade

Ongedierte, waarschijnlijk vindt niemand dit echt leuk. Beesten in of rondom je huis vinden die er niet horen, liever niet. Een van de dieren die je liever niet rondom je huis vindt zijn is de mol. Dit diertje lijkt in eerste instantie onschuldig, maar hij kan een hoop schade aanrichten. Mollen kunnen namelijk vervelende mols hopen veroorzaken in je tuin of je gazon. Deze molshopen verpesten eigenlijk je tuin, en dat heb je natuurlijk liever niet. Ineens een gat en een hoop met modder in je net ingezaaide gras, je net strak gemaaide gras, je net geplante bloemen of struiken. Het is zonde. Niet alleen verpesten ze je mooie tuin. Ze kunnen hiermee ook schade aanrichten. Ze banen zich namelijk gangen onder de oppervlakte, en hoe meer ze dit doen, hoe meer kans er is op verzakking van de grond. Mollen kunnen dus een hoop schade aanrichten.

Wat kun je zelf meteen doen?

Als je molshopen vindt in je tuin, dan wil je het liefst meteen wat doen. Het meest verstandige om te doen is een bestrijding service inschakelen voor mollenbestrijding. Je wilt wel dat het goed gebeurd en dat je het op de juiste manier doet en het liefst ook zo dat de beestjes niet meer terugkomen. Een ervaren bestrijding service is dan de beste optie. Maar wat kun je zelf doen aan mollenbestrijding als je ze vindt? Verder zou je een mollentriller in je tuin kunnen plaatsen. Mollen houden hier niet van. Verder zou je een mollennet kunnen plaatsen, zo kunnen ze niet meer aan de oppervlakte komen.

Voorkom schade en trek op tijd aan de bel

Het is belangrijk dat je op tijd aan de bel trekt als je ongedierte vindt. Je wilt namelijk verdere schade het liefst voorkomen. Daarom kun je maar beter meteen een bestrijding service inschakelen als je tekenen van ongedierte vindt in of rondom je huis of bedrijf. Bel de bestrijding service voor mollenbestrijding, en voorkom dat ze nog meer van je tuin vernielen of verder schade aanrichten.

 

https://bestinspect.nl/