Danai Media
Image default
Telefonie

Handige tips voor het kiezen van een telefoonhoesje

Is jouw zoektocht net gestart naar een telefoonhoesje voor jouw (nieuwe) smartphone? Als je online op zoek gaat naar een nieuwe telefoonhoes, kom je er al snel achter dat er veel verschillende aanbieders zijn. Door het grote aanbod smartphone hoesjes kan een keuze maken wat lastiger zijn voor sommige mensen. Want welk telefoonhoesje is het beste voor jouw toestel? Daar gaan we in dit artikel antwoord op proberen te geven. Hopelijk doe jij er ook je voordeel mee en is jouw smartphone binnen de kortste keren optimaal beschermd.

Verschillende soorten hoesjes

In de eerste plaats is het belangrijk om te weten welke verschillende soorten cases er zijn, en wat de voor- en nadelen zijn. Als je het belangrijk vindt dat jouw telefoon rondom beschermd wordt, kun je het beste slagen met een bookcase of flipcase. Beide type hoesjes hebben een ‘flapje’, waardoor het scherm ook goed beschermd wordt tegen krasjes, vingerafdrukken en stof. Maar let wel, het ‘flapje’ kan ook in de weg zitten als je iemand gaat opbellen of een foto wilt maken. Als je dit irritant vindt, kun je beter op zoek gaan naar een alternatief product. Denk hierbij aan een backcover. Deze type hoesjes zijn het meest populair, omdat ze nauwelijks bulk toevoegen aan een toestel maar wel goed beschermen. Je hebt nauwelijks door dat je toestel extra beschermd wordt en dat vinden veel mensen prettig. Kijk maar eens naar deze Samsung A32 4G hoesjes.

Waar kun je het beste slagen?

Als eenmaal duidelijk is op welk type hoesje jouw keuze is gevallen, kun je gericht op zoek gaan naar een aanbieder. Op Bol.com vind je een ruim assortiment telefoonhoesjes van verschillende verkopers, maar je kunt natuurlijk ook terecht bij de webshops die al jarenlang toonaangevend zijn op het gebied van smartphonehoesjes en accessoires. Enkele voorbeelden hiervan zijn HoesjesDirect, Casimoda, Leuke Telefoonhoesjes en Telefoonhoesje Store.

https://www.casimoda.nl/