Danai Media
Image default
Dieren

De definitieve gids voor het bestrijden van een steenmarter

De steenmarter is een klein zoogdier dat voorkomt in Noord-Amerika en Europa. Het is ook wel bekend als de boommarter of bergwezel.

De steenmarter heeft een lang lichaam, korte poten en een pluimstaart met een witte punt. Het heeft een donkerbruine vacht die wit wordt op de borst en keel. De steenmarter is te vinden in bossen, bergen en rotsachtige gebieden waar hij jaagt op vogels, konijnen, eekhoorns, muizen, woelmuizen en andere kleine dieren.

De steenmarter zal voedsel in bomen of op de grond bewaren voor later gebruik. Het zijn solitaire dieren die niet sociaal zijn met andere leden van hun soort.

Wat zijn de gevaren van steenmarters en waarom moeten we ze bestrijden?

Steenmarters zijn een diersoort die gevaarlijk is voor de mens. Ze zijn ook een invasieve soort, dus het is belangrijk om ze te bestrijden.

Steenmarters zijn een soort dier dat gevaarlijk is voor de mens en het is een invasieve soort. Ze zijn te vinden op veel verschillende plaatsen, waaronder de Verenigde Staten en Canada. Het is bekend dat de steenmarter mensen en hun huizen aanvalt, daarom is het belangrijk om ze te bestrijden.

Hoe een steenmarter neer te halen – de ultieme gids

Steenmarters bestrijden is een dienst die overal in de wijk voorkomt. Ze kunnen schade aan uw huis veroorzaken, ziekten verspreiden en voedselvoorraden besmetten. Als u er vanaf wilt, zijn er verschillende manieren waarop u dit kunt doen.

1) Steenmarters kunnen worden gevangen met een levende val. Als ze eenmaal zijn gevangen, moeten ze ver van huizen of andere gebouwen worden verplaatst om te voorkomen dat ze terugkomen.

2) U kunt ook luchtgeweren of kogelgeweren gebruiken om de steenmarter te doden als deze zich buiten in een open ruimte of op de grond bevindt.

3) Als de steenmarter zich op een boomtak bevindt, kunt u een jachtgeweer met munitie voor vogels gebruiken voor langeafstandsopnamen, of een pijl en boog gebruiken voor opnamen op korte afstand ’s nachts wanneer ze komen

https://www.bestrijdingservicefriesland.nl/ongediertebestrijding/steenmarters