Danai Media
Image default
Aanbiedingen

Alles over kerstkransen

Kerstkransen zie je elk jaar weer terug komen. Maar waar haal je die? Welke zijn het mooist? En hoeveel kost zo’n kerstkrans ongeveer? Ondanks dat kerstkransen al redelijk lang bestaan en gebruikt worden, zijn er nog heel wat vragen rondom dit product. In deze blog ga ik je alles vertellen over het product: Kerstkransen! 

 

Wat zijn kerstkransen?

Een kerstkrans is een product dat je vooral rond de feest- en kerstdagen veel terug ziet komen. Het is een rond bloemstuk wat vaak aan de deur gehangen wordt als decoratiestuk. Het staat verwelkomend naar gasten en brengt meteen een stukje sfeer met zich mee. Een kerstkrans is vaak versierd met nep fruit, dennenappels & kerstballen. Je kan er voor kiezen om een kerstkrans van plastic  aan te schaffen of om juist voor een ‘echte’ kerstkrans te gaan. Beide heeft zo z’n voor- en nadelen. Het is net wat je zelf handig en mooi vindt! 

 

Waar hang ik mijn kerstkrans op?

Het hangt ervan af of je voor een ‘echte’ kerstkrans hebt gekozen, of voor een kerstkrans die van plastic is gemaakt. Een neppe kerstkrans kan bijvoorbeeld veel meer hebben dan een echte kerstkrans. Zo staat het uiteraard heel leuk aan de deur, maar ook op andere plekken rondom je tuin. Veel mensen hangen hun kerstkrans bijvoorbeeld ook aan de schuur, voor meer gezelligheid in de tuin. Ook binnenshuis staat een kerstkrans enorm gezellig. Zo kan je hem bijvoorbeeld boven de kachel hangen. Wel gaat een echte kerstkrans dan minder lang mee. 

 

Zelf een kerstkrans maken

Veel mensen houden van de kerstperiode, omdat ze dan alles uit de kast kunnen halen. Zo vinden veel mensen het ook leuk om zelf iets in elkaar te knutselen. Een kerstkrans is erg makkelijk zelf te maken. Zodra je een aantal basisproducten hebt, kom je al erg ver. Wat heb je nodig? Een guirlande, wat leuke accessoires & ijzer. 

 

Stap 1: Verbind de guirlande met het ijzer aan elkaar, in de vorm van een cirkel.

Stap 2: Voeg leuke kerstaccessoires eraan toe.

Stap 3: Zorg ervoor dat het allemaal goed en stevig aan elkaar vast zit, en klaar!

https://kerstverlichting.nl/winkel/decoratie/kerstkrans-o60cm-warm-wit/