Danai Media
Image default
Aanbiedingen

5 Tips voor slaapkamerontwerp met Topmatras 90×200

5 Tips voor slaapkamerontwerp met Topmatras 90×200

Als u een nieuwe slaapkamer gaat ontwerpen of inrichten, zult u waarschijnlijk hulp nodig hebben, vooral als het uw eerste keer is! Een slaapkamer inrichten is geen eenvoudige opgave, en er is veel meer om rekening mee te houden dan met een kamer die minder vaak in uw huis wordt gebruikt. U wilt in uw slaapkamer een rustige en ontspannen sfeer creëren die bevorderlijk is voor een vredige slaap. Hier is een uitgebreide lijst van dingen waarmee u rekening moet houden bij het ontwerpen en inrichten van uw slaapkamer.

 • Bed
  Het bed is misschien het eerste waar je aan denkt bij het ontwerpen van een slaapkamer, maar geloof me als ik zeg dat je pas naar bedden moet gaan zoeken nadat je de muurkleur en de lichtsituatie van je slaapkamer hebt overwogen! Het bed moet samenwerken met de muurkleur en de natuurlijke verlichting van je kamer. De bedbenodigdheden die je onder ander moet kopen zijn een topmatras 90×200.
 • Matras kiezen
  Het uitzoeken van uw perfecte matras is een van de belangrijkste beslissingen die u kunt nemen voor uw huis – het is tenslotte de sleutel tot een goede nachtrust – maar de hoeveelheid opties bij het winkelen kan het doen lijken op een onmogelijke taak. Gelukkig hebben experts matrassen uitgetest waarbij de topmatras 90×200 als de beste matras voor elk type slaper is uitgewezen, na de evaluatie van honderden modellen.
 • Kleur
  De muurkleur van uw slaapkamer kan de uitstraling ervan volledig veranderen. Deze slaapkamerinrichting wordt vaak over het hoofd gezien, maar ik kan het belang ervan niet genoeg benadrukken! De meeste mensen kiezen voor een lichte of bleke kleur om de muren van hun slaapkamer te schilderen. Lichtblauw is een goede keuze omdat het de slaap bevordert. Als je je gedurfd voelt, kun je je slaapkamer een donkere of gewaagde kleur geven, zoals rood of koningsblauw, maar weet wel dat er dan veel natuurlijk licht in je kamer moet binnenvallen. Anders kan het je slaapkamer op een deprimerende manier verzwaren. Wit en blauw zijn over het algemeen veilige keuzes voor slaapkamermuren. Plus, ze geven je veel meer flexibiliteit in termen van spelen met het decor! Ook een lichtgrijze of zilverachtige binnenkamer is ook niet slecht. Deze kan je makkelijk combineren met een wandspiegel zilver.
 • Decor
  Nu het leuke gedeelte! Je slaapkamer inrichten om je persoonlijke stijl en smaak te weerspiegelen zou gemakkelijk moeten zijn. Je kunt kiezen voor een bepaald decoratief thema of je gewoon houden aan een groep kleuren die je echt mooi vindt bij het inrichten van je slaapkamer, zoals vloerkleed, kunst, wandspiegel zilver, kaarsen en boeken.
 • Kast
  Op zijn minst zul je verschillende hangers willen aanschaffen om kleding op te bergen. Persoonlijk hou ik van dunne fluwelen hangers, omdat ze voorkomen dat mijn kleding eraf glijdt! Je kunt ook een laag schoenenrek voor je kast overwegen, hangplanken, of zelfs een set plastic lades om je kast maximaal op te bergen. Je kast kan je ook laten vouwen met een wandspiegel zilver eraan om ruimte te winnen.

topmatras 90x200