Danai Media
Image default
MKB

VoIP reseller worden

Tal van bedrijven en organisaties begrijpen pas echt de voordelen van VoIP (Voice over IP) als ze zich serieus in de materie beginnen te verdiepen. Deze moderne telecommethode kan niet alleen voor een aanzienlijke kostenbesparing zorgen, maar heeft ook als prettige bijkomstigheid dat het systeem heel gemakkelijk modulair uitbreidbaar is.

Ondernemers die in de IT- of telecombranche actief zijn doen er dan ook verstandig aan om VoIP in hun dienstenpakket op te nemen. Met het oog op de talloze voordelen die VoIP met zich meebrengt zal het voor menig ondernemer namelijk niet echt moeilijk zijn om nieuwe VoIP-klanten te werven. Zeker met het oog op het feit dat dit nog een betrekkelijk onontgonnen markt is, zijn er volop zakelijke kansen. Daarbij is het vandaag de dag niet strikt noodzakelijk om veel geld in een eigen VoIP-platform te steken. Wie praktisch risicovrij extra omzet middels deze moderne telecommethode wil genereren kan namelijk ook gewoon een VoIP reseller worden.

 

Ook zonder kennis van VoIP een reseller worden

Zeker wanneer u Teledor als uw telecompartner kiest, dan blijkt dat een VoIP reseller worden u tal van voordelen biedt. Omdat Teledor al over een kant-en-klaar VoIP-platform beschikt, hoeft u daar zelf dus niet in te investeren. U kunt in dat geval namelijk onbeperkt gebruikmaken van alle beschikbare soft- en hardware om aan de VoIP-wensen van uw klanten tegemoet te kunnen komen. VoIP reseller worden bij Telador betekent ook dat u in het volledige VoIP-traject gewoon uw eigen bedrijfsnaam en –logo kunt blijven gebruiken, waardoor uw klanten het idee krijgen dat u hun persoonlijk VoIP-expert bent. In werkelijkheid zorgt het team van Telador echter dat alles op rolletjes loopt. Van de installatie van VoIP bij uw klanten tot en met technische ondersteuning en het oplossen van eventuele storingen nemen de servicemedewerkers van Telador al uw zorgen uit handen.

Soepel bedrijfsbeleid

Uiteindelijk komt VoIP reseller worden bij Telador er gewoon op neer dat u alleen maar tijd en energie hoeft te steken in het werven van nieuwe klanten. En lukt het u onverhoopt niet om (voldoende) nieuwe VoIP-klanten in uw omgeving te vinden, dan is er ook geen man overboord. Telador werkt namelijk niet met strikte, langlopende contracten, zodat de samenwerking op elk gewenst moment zonder gedoe kan worden opgezegd.