Danai Media
Image default
Huishoudelijk

Unieke look aan je woning met de stalen binnendeuren

Je wilt je huis een unieke look geven, maar je hebt nog geen idee hoe je dat gaat doen. Misschien heb je wel al geprobeerd een aantal meubels te vervangen of wat accessoires en planten aan je interieur toe te voegen. Je hebt het idee dat je toch nog niet helemaal tevreden bent. Misschien is het dan eens een manier om te kijken naar de stalen binnendeuren die je in je woning kunt plaatsen. Deuren? Ja dat hoor je goed. Je denkt misschien dat de deuren in je woning prima zijn en gunt dit verder geen blik, maar juist die deuren kunnen het verschil maken in je woning. Een deur is een entree tot een ruimte en door hier juist de aandacht op te vestigen kan je die een unieke look creëren waar je naar op zoek bent.  

Impressies

Laat je inspireren door de stalen binnendeuren die je kunt zien op de website. Je hebt een tab pagina waar je de impressies kunt zien van de deuren, zoals deze in andere woningen zijn aangebracht. Je zult zien dat het wel degelijk een verschil in een interieur kan maken wanneer je de aandacht vestigt op de deuren, het is een verandering die snel kan worden uitgevoerd en wat ook een verandering is, die je gemakkelijk weer kunt terugdraaien. Zelfs in een huurhuis is dit te bewerkstelligen. Je kunt de deur namelijk gewoon meenemen naar een volgende woning en als je de oude deur bewaart kan je die gewoon weer vervangen wanneer je de huur gaat opzeggen. 

Taatsdeur

Voor een koopwoning is het aanschaffen van stalen binnendeuren nog gemakkelijker, want je kunt dan zelfs een keuze maken om een deur aan te schaffen die je aan de grond en het plafond bevestigd, waardoor je het effect van een draaideur kunt creëren. Het heet een taatsdeur en valt ook onder de categorie van de stalen binnendeuren en creëert een heel bijzonder effect in een woning.