Heeft u een wasmachine reparatie in Amsterdam nodig?

Vreemde dingen die je wasmachine je vertelt, moeten worden opgelost

Je houdt van je wasmachine. Je voert het vuile was aan en je wasmachine geeft je schone was terug. Je doet dit steeds weer opnieuw, en soms zing je naar je wasmachine omdat je er zo blij mee bent. Maar wat gebeurt er wanneer uw wasmachine over wasmachine-reparatie met u moet communiceren? Welke taal gebruikt uw wasmachine om u te laten weten dat er problemen zijn die moeten worden verholpen? De mensen bij wasmachine reparatie Amsterdam praten wasmachinehersteltaal en willen onze kennis graag met u delen.

Je wasmachine klinkt extreem luid

Deze toename in volume is niet omdat de wasmachine u graag ziet. Als je wasmachine tijdens het ronddraaien extra luidruchtig is, betekent dit waarschijnlijk dat een deel los of versleten is. Er kunnen een aantal kapotte onderdelen zijn die het geluid maken, inclusief

aandrijfriem

hoofdbadlager

hoofdaandrijfkatrol

koppeling

transmissie

schokdemper op voorladers

veren op bovenladers

Je wasmachine weigert te starten

Dit is de afsluiting van de wasmachine-communicatie. Het vertelt je dat iets niet werkt. Het kan een klein ding zijn, zoals een defecte startknop of een groot ding, zoals een kapotte aandrijfmotor. Controleer deze componenten om te zien of ze defect zijn:

deksel schakelaar op bovenste wasmachines

deurschakelaar op voorladers

start schakelaar en / of timer knoppen

aandrijfmotor (als dit stuk is, kan de machine een zoemend geluid maken maar zal niet beginnen)

hoofdbesturingskaart

Je wasmachine begint, maar zal niet agiteren

Als je wasmachine de kleding niet in het water en het wasmiddel ronddraait, dan doet je wasmachine zijn werk niet. Je roerwerk kan worden verbroken, of het kan een kleiner deel zijn dat is verbonden met de agitator, zoals een directioneel tandwiel of een koppelaar. Er kunnen andere redenen zijn voor een gebrek aan spin, inclusief een defecte aandrijfriem, overbrenging of aandrijfmotor.

Je wasmachine doet een dans op je vloer

Dit is geen vrolijke dans. Als je wasmachine trilt en beweegt, kan het zijn dat het ongelijk is. Misschien moet je de benen waterpas maken. Een bewegende wasmachine kan ook betekenen dat de belasting uit balans is. Normaal gesproken absorberen schokdempers de ongebalanceerde beweging, maar wanneer de schokdempers verslijten, kan uw hele machine gaan bewegen en kan het beginnen met kloppende geluiden. Dit is niet goed voor uw machine, dus zorg ervoor dat u dit verholpen hebt, anders krijgt u meer schade te herstellen.

Voor alle problemen met uw wasmachine, belt u natuurlijk met wasmachine reparatie Amsterdam.

https://witgoed-reparatie.net