Camping Domein Loisirs de l’Ubaye is een vakantiepark in Frankrijk voor iedereen, voor jong en oud, voor levensgenieters en actievelingen! Kinderen en volwassenen kunnen op deze camping aan verschillende activiteiten deelnemen. Zo kunnen de actievelingen gaan sporten, zoals basketballen, hardlopen, volleyballen en tennissen. Ook een potje tafeltennis mag dan niet ontbreken. Kinderen vinden hun weg in de kinderspeeltuin en nemen deel aan de spelmiddagen en ontdekkingstochtjes. Houdt u wel van een beetje actie? Wat dacht u van raften, mountainbiken of paardrijden? Natuurlijk kunt u ook altijd plaatsnemen aan het verwarmde buitenzwembad. Oftewel, in het vakantiepark in Frankrijk verveelt niemand zich.

De facilitaire diensten van het vakantiepark in Frankrijk

Camping Domein Loisirs de l’Ubaye beschikt over uitstekende facilitaire diensten zodat u helemaal tot rust komt en geniet tijdens u vakantie. Dit vakantiepark in Frankrijk heeft drie modern ingerichte sanitairblokken. Ook kunt u gebruikmaken van de wasserette en gratis parking. Even bijkomen? Neem dan plaats in het gezellige restaurant waar u een ruime keuze heeft aan internationale dranken en menu’s. Alhoewel u op de camping zich prima kunt vermaken, is het ook een aanrader om de omgeving te verkennen. Maak een prachtige wandel- of fietstocht door de bergen, kom zonnebaden langs de rivier of beklim een van de vele rotsen.

Vakantie vieren in het vakantiepark in Frankrijk

Heeft u binnenkort vakantie en wilt u graag een aantal dagen naar de zon? Ga naar het vakantiepark in Frankrijk, waar u heerlijk geniet van het prachtige weer. Jong en oud beleeft de ideale vakantie op Camping Domein Loisirs de l’Ubaye. Overnacht u in een van onze chalets, mobilhomes of maakt u gebruik van onze glampingmogelijkheden? U richt uw vakantie precies in hoe u dat voor zich ziet. Bent u toe aan rust of komt u de prachtige omgeving ontdekken? Welk seizoen u ook op vakantie wilt, u bent altijd welkom bij het vakantiepark ‘Camping Domein Lorirs de l’Ubaye’ in Frankrijk.

Categories: Vakantie