Maak uw dagje uit compleet met een prachtige tourbus. Deze boekt u bij TwinTours gecombineerd met een professionele chauffeur. Deze zijn altijd voorzien van de juiste certificaten en hebben meerdere jaren ervaring. De chauffeurs van TwinTours vervoeren u zonder problemen tijdens uw georganiseerd busdagtochten naar een evenement of dagje uit. Mocht uw reis verder gaan, bijvoorbeeld Parijs of Londen, zijn er nog een aantal opties mogelijk. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse vervoersmiddelen zoals een bus of luxe touringcars. Het bedrijf verzorgt daarnaast ook de hotelaccommodaties en maaltijden onderweg voor u. Ook wordt uw reis begeleid door een ervaren reisleider.

Comfortabele busdagtochten met bedrijf uit Helmond

Uw uitje met collega’s of vrienden in niet compleet zonder het perfecte vervoersmiddel. Uw volledig verzorgde busdagtochten vindt u bij TwinTours. Hierbij is het mogelijk om een bus voor een dag te huren, maar ook voor meerdere dagen zoals voor bijvoorbeeld een wintersport. Daarnaast verzorgen zij onderweg voor uw groep diverse extra’s. Alles om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Om alles zo veilig mogelijk te houden, zijn alle bussen voorzien van veiligheidsgordels. TwinTours voldoet aan alle eisen die zijn opgesteld door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Deze stichting houdt toezicht op de kwaliteitsverbetering en dienstverlening van de aangesloten bedrijven.

Verschillende opstapplaatsen voor uw busdagtochten

Organiseer een originele dagtocht met keuze uit diverse evenementen. Deze busdagtochten verschillen per seizoen. Zo gaat u in de winter naar het carnaval in Düsseldorf en in de zomer naar het strand in Texel. De busdagtochten van TwinTours vertrekken vanaf verschillende opstapplaatsen. Die bevinden zich voornamelijk in Someren en Asten. Deze opstapplaatsen hebben betrekking op de complete dagtochten. Mocht u voor een grote groep een bus huren of andere wensen hebben, dan kan dat. Bij TwinTours wordt er naar uw wensen geluisterd en altijd geprobeerd om bijvoorbeeld extra opstapplaatsen te regelen. Op die manier bent u niet gebonden aan een locatie, maar komt de bus naar u toe.

Categories: Toerisme