Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Flexibele en bijzondere werkplekken Amsterdam

Een bijzondere werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger level te tillen. De unieke en bijzondere werkplekken in omgeving Amsterdam zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Maak bijvoorbeeld gebruik van de handige community app wanneer je werkt bij een van de unieke werkplekken van C-Bèta. Met behulp van deze app kun je makkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community en bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Bekijk onze bijzondere evenementenlocaties

Bij C-Bèta heeft u ook de mogelijkheid om één van onze kassen als unieke en bijzondere evenementenlocatie te kiezen. Onze grootste kas beschikt over 50 plaatsen en een bar. Hierdoor kan er een lunch of borrel geserveerd worden.Daarnaast hebben wij ook een kleine kas. Deze is uitermaat geschikt voor brainstormsessie, vergaderingen en workshop. Bekijk onze bijzondere en unieke evenementenlocaties in omeging Amsterdam!

Evenementen in omgeving Amsterdam

C-Bèta is uniek in veel opzichten. Wij hebben unieke evenementenlocaties met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Nu hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Uw gasten worden ontvangen in een van de bijzonderste en uniekste evenementenlocatied in Hoofddorp. Bij ons speelt circulair een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta!

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.danaimedia.nl/