Leert u uw hond goed gedrag aan of verschillende oefeningen? Dit gaat makkelijker wanneer u uw hond kunt belonen. In het assortiment van Dogline vindt u van het duurzame en biologische merk Acana diverse soorten brokken en snacks. Voer de brokken als dagelijks eten en vul dit aan met de snacks voor een evenwichtig eetpatroon. Het vlees in de brokken en snacks is vers verwerkt tot voedzame en gezonde voeding. Dit in tegenstelling tot veel reguliere merken die de brokken vullen met granen, die uw hond niet nodig heeft.

Heeft uw hond een allergie voor vlees? De Acana Pacifica brokken helpen!

Natuurlijk wilt u uw hond het allerbeste geven. Maar het kan lastig zijn het goede voer te vinden wanneer uw hond allergisch is. Is uw hond allergisch voor een of meerdere soorten vlees? Dogline biedt diverse brokken aan van het merk Acana. De Acana Pacifica brokken bestaan voor het grootste gedeelte uit vis, waardoor uw hond geen allergische reacties krijgt. De ingrediënten van dit voer zijn afkomstig van verse producten die dagelijks worden geleverd. Daarnaast is het voer rijk aan eiwitten, zodat uw hond alsnog alle benodigde voedingstoffen binnenkrijgt. Bekijk snel het breed scala aan hondenbrokken van Dogline en vind de brokken die bij uw hond passen.

Acana brokken voor iedere soort hond

Kent u Acana al, dat hoogwaardige voeding maakt voor ieder hondenras? Dogline verkoopt dit merk en vele andere A-merken. Hier vindt u een ruim assortiment met verschillende soorten hondenvoer en andere benodigdheden voor uw trouwe vriend. Heeft u een nieuwe pup in huis? Kies dan voor de Acana Heritage Puppy & Junior brokken. Deze zijn voorzien van drie soorten eiwitrijk vlees. Heeft uw hond allergieën voor bepaalde vleessoorten? De Acana Pacifica brokken bestaan voor het grootste gedeelte uit vis. Perfect als uw hond een speciaal dieet volgt. In het ruime assortiment van Dogline vindt u altijd de Acana brokken die aansluiten op de behoeften van uw hond.

Categories: Dieren