Maak uw feest compleet door een professionele cateraar in te huren. Zeker weten dat u en uw gasten verrast worden door de heerlijke gerechten van een restaurant in Wanroij, niet ver van Gennep. Bij feesten op locatie staat Grand Café ’t Raadhuis voor u klaar. U rekent op de jarenlange ervaring. Wat zijn uw wensen en hoe ziet u het graag? Vertel het aan deze specialist en zij zullen er alles aan doen om uw wensen werkelijkheid te maken. Zoekt u niet alleen naar een cateraar, maar ook nog naar een leuke activiteit? Daar helpen zij u ook graag bij. Denk bijvoorbeeld aan solex en buggy rijden of een pubquiz.

Uw feest viert u bij een restaurant in de omgeving van Gennep

Een verjaardag is een speciale gelegenheid die groots gevierd mag worden. Wilt u dit ook graag? Heeft u hier thuis geen ruimte voor of wilt u volledig ontzorgd worden wat thuis niet het geval is? Dan doet u er goed aan om de mogelijkheden te bekijken van Grand Café ’t Raadhuis in Wanroij, niet ver van Gennep, waar u een restaurant, restaria, zaalverhuur en café vindt. Voor partijen, vergaderingen, bruiloften, zakelijke borrels, meetings en andere activiteiten is ‘de Raadzaal’ de juiste plek. Laat uw wensen horen en zij zorgen voor een geslaagde bijeenkomst. Bij Grand Café ’t Raadhuis bent u verzekerd van het allerbeste.  

De hele dag door genieten bij het restaurant nabij Gennep

De hele dag bent u van harte welkom bij een stijlvol restaurant in Wanroij, in de omgeving van Gennep. Kies ervoor om de dag goed te starten met een kop koffie of thee met gebak bij Grand Café ’t Raadhuis. In de middag geniet u van een heerlijke lunch waar u de keuze heeft uit een groot aantal gerechten. Van heerlijke koude luxe broodjes, tot aan warme lunchgerechten zoals een uitsmijter of een omelet. Kies uw lievelingsgerecht uit en geniet van een heerlijk maal. Ook in de avond is dit restaurant nabij Gennep een uitstekende keuze om te dineren. Kies uit een uitgebreide menukaart of een van de gerechten uit de restaria. Sluit uw dag goed af met een heerlijke borrel in het café.

Categories: Eten en drinken