Voor veel werknemers is koffie, of beter gezegd goede koffie, onmisbaar op het werk. Sterker nog, de meerderheid vindt een goede kop koffie op kantoor belangrijker dan het lunchaanbod, het jaarlijkse bedrijfsuitje of een laptop van de zaak. Een goede, professionele koffiemachine is dus onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Wij geven u tips.

Welke koffiemachine past bij uw bedrijf?

Er is een scala aan koffiemachines verkrijgbaar. Geen wonder dat u niet weet welke machine bij uw bedrijf past. Daarom geven wij je een paar voorbeelden van fijne professionele koffiemachines voor op het werk.

* Etna
* Jura 
* Animo

* Faema
* Rex Royal

Vindt u hygiene erg belangrijk? Dan is de Jura misschien wel het perfecte apparaat, met TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie.

Arabica en Robusta

Arabica koffiebonen geven een milde en aromatische koffiesmaak. De Robusta koffiebonen geven meer een pittige en bitterder smaak. Daarnaast bevatten Arabica koffiebonen ongeveer 70% minder cafeïne dan de Robusta koffie. U kunt Arabica- en Robusta bonen met elkaar mengen naar eigen smaak. Zo creëert u een lekkere bak koffie, geheel naar eigen wens. Toch zijn Arabica bonen veruit de populairste bonen in Nederland. Deac verkoopt daarom biologische Arabica bonen voor uw professionele koffiemachine op het werk. Van Organico en Royal Dutch Espresso, tot Twents Koffie, u heeft de keuze tussen veel soorten Arabica bonen die stuk voor stuk een lekker bakje koffie verzorgen.

Een koffiemachine vinden die het beste bij uw organisatie past is geen eenvoudige klus. Echter, door aan de hand van bovenstaande criteria de wensen en behoeften van werknemers te achterhalen, kunt u de ultieme koffiebeleving creëren. Wilt u meer informatie? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw organisatie past? Kijk dan eens op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/
Categories: Eten en drinken