Katapulteer jezelf en je team naar de tijd van de Amerikaanse drooglegging en probeer samen als team alle raadsels van ‘de Infiltratie’ op te lossen. Deze escape room met unieke setting speelt zich af in de jaren 20. In deze escape room in Amsterdam is het jouw missie om een vriend uit de gevangenis te helpen ontsnappen. Het spel speelt zich af tijdens de Amerikaanse drooglegging van de jaren 20. Via verschillende voorwerpen en puzzels proberen jullie de gevangenis te infiltreren en vervolgens weer te ontsnappen. Je krijgt voor dit spel een uur de tijd. Je boekt deze kamer van Escape Factory eenvoudig online. Bij je reservering is het mogelijk om meerdere kamers te boeken, zodat je ze allemaal eens kunt uitproberen. Na of voor het spel is het mogelijk om te genieten van een drankje.

Het Wilde Westen vind je in een escape room in Amsterdam

In Escape Factory in Amsterdam kun je samen met je beste vrienden raadsels oplossen in het Wilde Westen. In de Wild Joe escape room krijg je 60 minuten de tijd om de geheimen van de cowboys in de saloon te ontdekken. Kraken jij en je vrienden op tijd de code? Je speelt dit spel met drie tot vijf personen. Daarnaast is het ook mogelijk om dit spel in teams tegen elkaar te spelen en er een echte race van te maken. Reserveer online je spelmoment en kom naar Escape Factory nabij Amsterdam-Centraal. Hier profiteer je van een ruime parkeerplaats en een eetgelegenheid.

Tijdens een escape room in Amsterdam word je een special agent

Zit er in jou een geheime agent? Kom het ontdekken in de Sabotage escape room in Amsterdam. In dit spel moeten jij en je vrienden op tijd een nucleaire raket onschadelijk maken. Voel je de James Bond in jezelf al naar boven komen? Je speelt dit spel met drie tot en met vijf personen. Naast dit spel zijn er nog zeven andere kamers beschikbaar bij Escape Factory. Voor je het spel betreedt, krijg je in de ontmoetingsruimte voldoende informatie om aan de slag te gaan. Je krijgt ook altijd een kwartier voorbereidingstijd. De bedoeling is dat je binnen een uur uit de kamer ontsnapt en eventueel het record met jouw team verbreekt. Natuurlijk is het spelplezier het allerbelangrijkste!