Met een smartphone game leer je je collega’s, vrienden of familie op een ontspannen manier beter kennen. Bij DoeNijmegen ontdek je verschillende smartphone games voor jong en oud. Wat dacht je van een live versie ganzenbord? Of een escape spel door de stad? Je kan je smartphone game ook altijd combineren met unieke workshops en eetarrangementen in Nijmegen. Zo kan je bijvoorbeeld zelf een Bossche bol leren maken en deze opeten of je voeten onder tafel schuiven voor een 3 gangendiner. Je reserveert al je activiteiten en workshops in Nijmegen eenvoudig online. Per activiteit zie je ook altijd de duur en de prijs per persoon.

Sportieve activiteiten en workshops in Nijmegen

Wil je graag een sportieve activiteit in Nijmegen? Bekijk dan snel de verschillende activiteiten en workshops in Nijmegen van DoeNijmegen. In het aanbod zijn er heel wat verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo kan je de stad verkennen op een tandem of een spel bubble voetbal spelen. Je kan je activiteit ook combineren met een hapje en een drankje of meerdere activiteiten combineren. DoeNijmegen biedt verschillende arrangementen voor een sportieve dag aan, maar je kan ook zelf je ideale dag samenstellen. Ook heb je keuze uit activiteiten voor binnen of buiten. Zo kan je je uitje aanpassen aan het seizoen.

Unieke workshops en uitjes voor de hele familie in Nijmegen

Een dagje weg met de hele familie is altijd een leuk idee. Ontdek daarom snel het uitgebreide aanbod aan workshops en uitjes bij DoeNijmegen. Er zijn in het aanbod heel wat verschillende workshops voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van een het volgen van een workshop improvisatietheater? Of is een workshop cupcakes maken meer je ding? Wanneer je ervoor kiest om een workshop te volgen bij DoeNijmegen wordt deze altijd begeleid door een professional. Er zijn ook verschillende workshops in Nijmegen die je kan combineren met een lunch of diner. Hebben jullie al een datum gevonden voor jullie familie-uitje? Dan reserveer je de activiteiten eenvoudig en snel online.