U kan het zich niet veroorloven om uw medewerkers een lange tijd van de werkvloer te halen. Maar u wilt wel graag dat zij een BHV cursus volgen. Bij BHV Zuid-Holland heeft u de mogelijkheid om deze cursus in 1 dag te volgen. In het uitgebreide trainingscentrum van deze specialist, leert uw personeel in slechts 1 dag alle kneepjes van het BHV. Hier worden verschillende scenario’s nagebootst, waarbij ervaren instructeurs uw werknemers begeleiden. Met deze cursus in 1 dag is de ideale manier om uw werknemers te voorzien van een BHV diploma, zonder dat u ze lang hoeft te missen. Liever een BHV cursus in uw bedrijf? Ook dat is mogelijk. Elke BHV cursus die is te volgen bij BHV Zuid-Holland is naar wens aan te passen.

Een BHV cursus door instructeurs met ervaring bij de ambulance en brandweer

Op dit moment is er niemand binnen uw bedrijf aanwezig met een BHV cursus en dit is wel verplicht. Of misschien is uw bedrijf de laatste maanden flink gegroeid en heeft u meerdere BHV’ers nodig. Dan wilt u dat uw medewerkers een BHV diploma halen. Dan is het volgen van een BHV cursus gegeven door ervaren instructeurs een uitstekende optie. De instructeurs van BHV Zuid-Holland hebben allemaal ervaring bij de brandweer of ambulance. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de situaties die worden nagebootst ook écht kunnen gebeuren. Met een BHV cursus van BHV Zuid-Holland zijn uw medewerkers te allen tijde goed voorbereid op noodsituaties.

Tijdens een BHV cursus leert u meer dan alleen Eerste Hulp verlenen

Op iedere werkvloer is een BHV’er nodig, dit is verplicht. Door de BHV’er voelen u en uw werknemers zich veilig. Vaak wordt gedacht dat uw werknemers tijdens een BHV cursus enkel Eerste Hulp leren verlenen. Een BHV cursus omvat meer dan alleen dat. Wist u bijvoorbeeld dat uw werknemers tijdens zo’n cursus ook leren om een pand te ontruimen in geval van nood? Of een beginnende brand leren bestrijden? Kies daarom voor BHV Zuid-Holland. Uw werknemers volgen een BHV cursus die gegeven wordt door instructeurs met ervaring bij de ambulance en de brandweer, zodat u zeker weet dat uw medewerkers de technieken leren om te handelen in noodsituaties.

Categories: Gezondheid