Behalve het leveren van een heerlijk buffet kan De Buffetkampioen uw hele feest organiseren. Bijvoorbeeld ook voor koffie met gebak, hapjes en een uitgebreid dessertbuffet. En zelfs de tafels, het serviesgoed en het tafellinnen neemt de catering specialist voor u mee. En wilt u zich helemaal nergens zorgen over hoeven te maken tijdens uw feest? Dan wordt er ook gezorgd voor barpersoneel, dat u en uw gasten op hun wenken bedient! Zo wordt uw feest er een waar nog lang over wordt nagepraat. Veel mensen maken al jarenlang gebruik van Buffetkampioen.nl en hebben zo al menig feest goed gevierd!

Ook onbeperkt drinken bij de catering specialist van Brabant 

Er zijn veel aanbieders van catering in heel Nederland, waarvan er ook een paar in Brabant in de regio Tilburg zitten. Alleen bij Buffetkampioen wordt er rekening gehouden met dieetwensen en heeft u de keuze uit bijzondere gerechten. U maakt uw feest helemaal compleet met het onbeperkte drankpakket. De drankjes worden koel geleverd en u wordt desgewenst bediend door uw privé barman. U heeft een ruime keuze uit bieren, frisdranken en wijnen en de drankjes worden lekker koud gehouden met ijsklontjes. En eventuele overschotten en alle afwas neemt Buffetkampioen.nl gewoon weer mee. Zorgt u voor een gezellige groep gasten, dan doet Buffetkampioen.nl de rest! 

Catering nodig voor uw feestje in Tilburg of de rest van Brabant? Buffetkampioen.nl heeft een uitgebreide keuze!

Wilt u uw verjaardag groots vieren? Of is uw 25-jarig huwelijk een feestje waard? De Buffetkampioen verzorgt graag uw catering in de regio Tilburg, maar natuurlijk komen wij ook in andere delen van Brabant en daarbuiten uw catering verzorgen. Bij ons heeft u een ruime keuze uit buffetten mét servies, bestek en andere bijbehorende producten. Of u nu Italiaans of Provençaals wilt, er zijn onvoorstelbaar veel mogelijkheden. Houdt u het liever dicht bij huis? Kies dan voor het Buffet Hollandia, met bijvoorbeeld heerlijke tomatensoep, Friese beenham met honingsaus en vers plukbrood erbij. Of pakt u groots uit met het luxe Buffet Magnifiek, met zacht gegaarde varkenshaasfiletmedaillons, Oosterse kiprollade en heerlijke Bouef de Provence. Dat wordt genieten! 

Categories: Eten en drinken