Bij speeltuin Billybird Park Hemelrijk in Volkel, Brabant, heb je de ruime keuze uit veel leuke en avontuurlijke attracties. Bij goed weer leef je je uit in de buitenspeeltuin, waar je een kinderkermis, een klimberg, een achtbaan en nog veel meer vindt. Daarnaast beschikt de binnenspeeltuin over de ballenfabriek, Zeeroversland, een theater en veel andere attracties. Hier verveel je je geen moment! Probeer ook eens de waterfietsen, speel een potje voetbal op het veld of relax aan de beachbar of het strandbad. Na een leuke, maar vermoeiende dag spelen eet je een lekker frietje of ga je barbecueën in het park.

Beleef een leuke dag in de speeltuin in Brabant met een hele groep

Is het binnenkort weer tijd voor een schoolreisje, bedrijfsfeestje, groepsuitje of andere dag en ben jij uitgekozen om dit te organiseren? Dan is het goed om te weten dat je hiervoor perfect terecht kunt bij Billybird Park Hemelrijk. Deze binnenspeeltuin in Brabantbiedt alle faciliteiten en attracties om er een onvergetelijke dag van te maken. Enorm leuk voor kinderen, maar ook voor collega’s! Voeg een smakelijke barbecue toe om de dag af te maken. Organiseer je een familiedag? Dan heb je de keuze uit drie verschillende arrangementen, waarbij de toegang tot het park altijd zit inbegrepen. Bekijk snel alle mogelijkheden en organiseer het komende feest!

Speel binnen en buiten in deze speeltuin in Brabant

Wil je dit weekend iets leuks gaan doen, maar weet je niet helemaal wat het weer gaat doen? Als je het lastig vindt om keuzes te maken, is het een goed idee om naar een speeltuin in Brabant te gaan. Hier is van alles te doen, ook als het regent. Kies daarom voor speeltuin BillyBird Park Hemelrijk in Volkel, Brabant. De grote buitenspeeltuin is uniek, dankzij de enorme recreatieplas en het mooie strand waar je fijn kan spelen. Ook binnen vermaak je je hele dag met uitdagende klimtoestellen, de ballenfabriek en het spannende Zeeroversland. Kom jij binnenkort ook langs? Billybird Park Hemelrijk is eenvoudig en snel te bereiken.