Is vissen uw grote hobby? Vindt u het heerlijk om een hengel uit te slaan en de grootste vissen te vangen? Dan beleeft u de perfecte vakantie op Recreatiepark De Groote Vliet. Het park is omringd door kilometers vaar- en viswater, wat het de perfecte plek maakt voor een karpervisvakantie. Op het terrein ligt de Karpervijver, waar u vanuit uw eigen steiger aan de zijkant van de vijver met maximaal twee hengels per persoon mag vissen. U heeft hiervoor geen specifieke visvergunning nodig, omdat dit eigen viswater van het recreatiepark is. Heeft u een trouwe viervoeter die u graag mee wilt nemen op vakantie? Dat is zeker mogelijk en boek een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Ook voor honden is het park door de natuurrijke omgeving een mooie plek. 

Heerlijk met de hond op vakantie in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

Een super vakantie in Nederland met het hele gezin beleeft u op een vakantiepark dat gelegen is in een waterrijke omgeving. Op het park en in de omgeving moet natuurlijk wel voldoende te doen zijn. Dan denkt u aan Recreatiepark De Groote Vliet, waar u een comfortabel vakantiehuis vindt dat van alle gemakken is voorzien én waar honden zijn toegestaan. Uw trouwe viervoeter mag zeker mee op vakantie. Op dit hond vriendelijke vakantiepark zijn twee hondentoiletten, maar ook in de nabije omgeving is er voldoende wandelgelegenheid. U bent zo in de natuurgebieden De Vooroever en De Nesbos, waar uw hond de ruimte krijgt om een stuk te gaan rennen. Bent u daarnaast ook fervent visser? Dan mag een bezoek aan de karpervisvijver van dit recreatiepark zeker niet ontbreken.

Op een karpervisvakantie comfortabel vanuit het huisje van uw keuze vissen

Wilt u op vakantie met uw hond? U vindt verschillende geschikte accommodaties op Recreatiepark De Groote Vliet. De bungalows en chalets hebben ruimte voor groepen van vier tot wel tien personen. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en de inrichting is compleet. Deze vrijstaande accommodaties zijn gelegen in een groene omgeving tussen kilometers vaar- en viswater. Op het park zelf vindt u de karpervisvijver, waar u iedere dag vanuit uw accommodatie een hengeltje kunt uitgooien. Het is het ideale park voor een gezellig karpervisvakantie, waar u een vakantiehuis kunt huren dat direct aan het water gelegen is en waar honden zijn toegestaan. Want ook voor uw trouwe viervoeter is het een fijne vakantie.

Categories: Vakantie