Yes, het wordt aankomend weekend lekker weer! U krijgt spontaan zin om te gaan barbecueën, maar hoe krijgt u alles zo snel van tevoren nog geregeld? Een specialist als BBQenzo.nl helpt u hierbij. Dit bedrijf levert de complete benodigdheden voor uw BBQ gewoon bij u aan huis. Wilt u morgen al barbecueën? Ook dat is gewoon mogelijk. Hiervoor moet u uw BBQ pakket wel vandaag nog vóór 12.00 uur bestellen. De specialist staat dan morgen al voor uw deur met uw complete BBQ arrangement. Alles wordt voor u verzorgd, zodat u alleen maar hoeft te genieten van lekker eten en een gezellige avond.

Naast een BBQ pakket kunt u ook lekkere tapas bestellen

Zodra het kwik begint te stijgen gaan we met zijn allen spontaan naar buiten. Het terras of op of gezellig thuis buiten eten. Kunt u ook zo genieten van een gezellige barbecue? Om het u gemakkelijk te maken kunt u bij een bedrijf als BBQenzo.nl een barbecue inclusief alle toebehoren aan huis bestellen. Naast een BBQ pakket, kunt u bij deze specialist ook nog tal van andere arrangementen bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heuse Spaanse tapas avond? Bestel een arrangement bestaande uit diverse koude en warme tapas. Heerlijk voor een gezellige borrelavond. U kunt er zelfs authentiek tapas servies bij te bestellen. En drinkt u er graag een fles goede wijn bij? Ook deze bestelt u eenvoudig bij uw tapas arrangement.

Met een complete BBQ aan huis heeft u voor ieder wat wils

Organiseert u een barbecue voor een grote groep? Dat is hartstikke gezellig. Vaak is er echter één probleem. Iedereen wil iets anders eten. Bij een specialist kunt u daarom kiezen uit veelzijdige BBQ pakketten.  De ene houdt van vis, de ander van vlees en weer een ander eet vegetarisch. Wanneer u gebruikmaakt van een complete BBQ aan huis, verzorgd door BBQenzo.nl, kan iedereen kiezen voor een BBQ pakket naar wens. Zo kunt u bijvoorbeeld een standaard, vegetarisch, halal of glutenvrij pakket bestellen. In totaal zijn er meer dan acht verschillende pakketten om uit te kiezen. Er zijn ook speciale pakketten voor kinderen. Elk pakket bestaat uit vijf verschillende soorten vlees, vis of vegetarische gerechten. Ook zijn alle BBQ pakketten inclusief zes verschillende salades, stokbrood en kruidenboter, vier verschillende sauzen én een bord met bestek. 

Categories: Eten en drinken