Met de sportartikelen van Fitribution sport u gemakkelijk thuis. Deze artikelen zijn gemakkelijk in gebruik, zijn gemakkelijk op te bergen en gaan lang mee. U laat uw crossfit rack of andere fitnessapparatuur voordelig thuisbezorgen. Woont u in Nederland, Luxemburg of Frankrijk? Ook dan worden uw artikelen voordelig thuis bezorgd. U kunt er ook voor kiezen om uw producten op te halen in onze showroom in Wommelgem (België). Kiest u ervoor om de door u bestelde producten thuis te laten bezorgen? Dan worden deze één tot drie werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden. Zo kunt u snel thuis gaan sporten.

Professionele fitnessapparatuur zoals een crossfit rack voor in uw sportschool

Met de fitnessapparaten kunt u uw klanten van de sportschool ook gemakkelijk laten sporten. Bestel alle attributen die u nodig heeft eenvoudig online, zoals een crossfit rig en rack. Deze expert is behalve leverancier van hoogwaardige fitnessapparatuur voor thuis, ook groothandel voor sportscholen. Hier vindt u fitnessartikelen van allerlei merken, van goedkoop tot exclusief. Zo kunt u uw klanten een unieke fitnessbeleving laten ervaren. Bestelt u fitnessartikelen voor uw sportschool? Dan profiteert u van de btw-voordelen voor bedrijven. Zo biedt u uw klanten voordelen, terwijl u ook zelf van voordelen profiteert. Wilt u eerst zien wat u koopt? Maak een afspraak om langs te komen in de showroom!

Bestel naast een crossfit rack ook alle benodigdheden voor functional fitness voor thuis

Fitribution heeft een zeer ruim assortiment sportbenodigdheden. Daarin vindt u niet alleen standaard crossfit racks, maar ook alles voor functional fitness, een net iets zwaardere variant van fitness. Zo bent u extra snel fit. Kies bijvoorbeeld voor de resistance bands, kettlebells of powerbags van hoge kwaliteit. Zo kunt u jarenlang vooruit. Artikelen voor functional fitness moeten natuurlijk tegen een stootje kunnen. Daarom zijn al deze producten van extra stevige kwaliteit. U wilt niet dat er iets kapot gaat tijdens het sporten. Met de producten van deze specialist kunt u lange tijd vooruit, zodat u op een veilige manier kunt sporten. 

 

Categories: Sport