Met een busreis op vakantie gaan en rekening houden met het milieu gaan prima samen. Mits u meegaat met een goede en vooral duurzame organisatie. Een milieuvriendelijke organisatie van busreizen is Busreizen Maaskant. De bussen waar zij mee rijden zijn milieuvriendelijker dan een vliegtuig, boot of reizen met uw eigen auto. De bussen voldoen aan de meest strenge milieunormen en hebben de laagste CO2-uitstoot van alle gemotoriseerde vervoersmiddelen. Zo draagt ook u uw steentje bij aan duurzaam toerisme en kunt met een gerust hart genieten van uw mooie vakantie, rondreis of dagtocht.

Een busreis is een veilige vorm van vervoer

U kunt met een busreis naar diverse steden in Europa. Om de veiligheid hoeft u dit zeker niet te laten. Wanneer u meegaat met een busreis van Busreizen Maaskant, staan veiligheid en gemak altijd op de eerste plaats. U neemt plaats in een van de comfortabele stoelen en laat met een gerust hart al uw zorgen achter. Alles wordt voor u geregeld. Afhankelijk van de gehele reisduur wordt er om de twee uur gestopt, zodat u lekker uw benen kan strekken. Iedere bus is uitgerust met een toilet en een koffiebar. Maar uiteraard zijn de stoelen ook comfortabel genoeg om lekker in weg te zakken en te slapen. Lukt slapen niet? Met de bus op vakantie is de uitgelezen kans om van het prachtige uitzicht te genieten of een boekje te lezen.

Waarom busreizen fijner zijn dan andere vormen van vervoer

Als het gaat om vakanties en reizen is vaak het eerste dat bij mensen opkomt: een lange reis met het vliegtuig. En dat met alle ongemakken die erbij komen kijken. Weinig beenruimte, ellenlange rijen bij de paspoortcontroles, wachtrijen voor het inchecken en vertragingen door weersomstandigheden of stakend personeel. Waarom gaat u niet met de bus op vakantie? Busreizen worden vaak vergeten, maar zijn ideaal wanneer u binnen Europa reist. Als u een busreis boekt bij Busreizen Maaskant, bent u verzekerd van een comfortabele reis met prachtig uitzicht. U wordt opgehaald op de gewenste tijd, bij de dichtstbijzijnde plaats. Geen wachtrijen, de bus rijdt altijd. Zo komt u echt uitgerust aan op uw bestemming.

Categories: Vakantie