Camping Het Vossenhol is geen standaard camping. Slaap bijvoorbeeld eens in een traditionele Mongoolse Yurt. Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit je Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel. De yurts zijn ingericht voor twee personen, maar wanneer je met meerdere personen op vakantie bent, kun je een originele camping pod bijboeken, een klein charmant hutje voor 2 personen. Of huur een extra kampeerplaats voor je eigen tent. 

Bijzondere voorzieningen op deze natuurcamping op de Veluwe

U kunt een unieke vakantie beleven op Camping Het Vossenhol. Hier zijn een aantal voorzieningen aanwezig die bijzonder zijn te noemen. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren. 

Ervaar het échte campinggevoel op deze mooie natuurcamping op de Veluwe!

Heb jij jouw vakantie al geboekt? Hou je van natuur, maar moet er op je vakantiebestemming ook genoeg te doen zijn voor kinderen? Kom je vakantie vieren op Camping Het Vossenhol! Op een van de mooiste plekjes van Ermelo vervelen de kinderen zich geen moment. De natuurcamping op de Veluwe is rustig gelegen, maar wanneer je op zoek bent naar meer vertier, dan is het gezellige centrum van Ermelo altijd dichtbij. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke bier-, wijn- of whiskyproeverij en Voor de kinderen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd.

 

Categories: Vakantie