De beste klasse Z dressuurpaarden worden opgeleid en beleerd door Stal Van den Berg. Deze dressuurpaarden worden te koop aangeboden, maar ook uw eigen paard kan worden beleerd en opgeleid door Stal Van den Berg. Zo wordt uw paard klaargestoomd voor een belangrijke wedstrijd. Hoe dit in zijn werk gaat? Allereerst wordt het karakter van het paard bekeken en wordt er nagegaan wat de mogelijkheden van het paard zijn. Daarna kan er een persoonlijk trainingsplan worden opgesteld. Zo wordt uw paard op een goede manier voorbereid voor die belangrijke wedstrijd.

Zijn de dressuurpaarden die te koop worden aangeboden van goede kwaliteit?

Wanneer er dressuurpaarden te koop worden aangeboden, weet u vaak niet zeker of dit goede paarden zijn. U zou graag willen weten of ze gezond zijn en of ze het goed doen bij wedstrijden. Natuurlijk vertrouwt u erop dat de huidige eigenaar u alles kan vertellen over het dressuurpaard dat u op het oog heeft, maar hoe betrouwbaar is de informatie die hij u vertelt? U weet het eigenlijk nooit zeker. Daarom kan het handig zijn een paardenbemiddelaar in te schakelen die u kan helpen goede dressuurpaarden te vinden die te koop zijn. Stal Van den Berg heeft ruime ervaring als paardenbemiddelaar, zodat zij precies weten hoe het gesteld is met het paard dat u wilt kopen en of de eigenaar betrouwbaar is. 

Een betrouwbare partner die dressuurpaarden te koop heeft

Sinds het begin van de 21e eeuw houdt stal Van den Berg zich bezig met het opleiden en beleren van dressuurpaarden voor wedstrijden. Deze ervaring betaalt zich uit tijdens dressuurwedstrijden, waar deze paarden het goed doen. Zo behaalde eigenaar Roel van den Berg in 2004 de reservetitel in klasse Z. Bij deze expert zijn er verschillende raspaarden verkrijgbaar. Deze rassen worden gekruist om zo de beste dressuurpaarden te fokken. Bij de aankoop van een dressuurpaard moet u natuurlijk op veel dingen letten, zoals de hoogte, de leeftijd, training en prestaties. Daarom krijgt u bij Stal Van den Berg het beste advies. 

Categories: Dieren