Danai Media
Image default
Marketing

Adverteer op een slimme manier; laat plastic bekers bedrukken

Kartonnen koffiebekers en plastic bekers worden in alle sectoren veel gebruikt, dus waarom zou u ze niet met uw logo laten bedrukken? Op deze manier kunt u op subtiele wijze reclame maken voor uw bedrijf. Maar uw logo hoeft natuurlijk niet op subtiele wijze te worden gedrukt. U kunt er ook voor kiezen om de complete beker te bedrukken of om uw logo een fel gekleurde achtergrond te geven. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat, want bij Promocups is het allemaal mogelijk. Van het laten drukken van minimalistische, strakke logo’s tot het laten maken van een compleet kunstwerk.

Inspireer met een bedrukte beker uw klanten en zakenrelaties

De horeca sector maakt vaak al gebruik van deze manier van adverteren, maar ook voor andere sectoren is het laten bedrukken van plastic bekers en kartonnen koffiebekers interessant. Uw bedrijf organiseert ongetwijfeld evenementen voor haar klanten of zakenrelaties. Bij dit soort evenementen adverteert u eenvoudig voor uw bedrijf door de koffie en andere dranken in bedrukte bekers van Promocups te serveren. Bovendien ziet zo’n bedrukte beker er een stuk inspirerender uit dan een kale witte koffiebeker. Dus laat uw kartonnen koffiebekers bedrukken met uw bedrijfslogo. Dan maakt u optimaal gebruik van een product dat u toch al nodig heeft.

Vele bekende bedrijven gingen u al voor

Bent u overtuigd van de voordelen van het laten bedrukken van koffiebekers en plastic bekers? Wilt u op een originele manier reclame maken voor uw bedrijf? Laat dan uw plastic bekers bedrukken met uw bedrijfslogo. Promocups heeft al talloze prachtige bekers gedrukt voor verschillende bekende bedrijven. Bovendien zijn de kartonnen koffiebekers die het bedrijf bedrukt, gemaakt van gerecycled papier. Op die manier kunt u met een gerust hart adverteren zonder dat u zich schuldig hoeft te voelen over de gevolgen van wegwerp producten voor het milieu. Dat is een win-win.

Gerelateerde artikelen

Populair Instagram profiel krijgen

Laat een uitleganimatie maken voor jouw bedrijf

Meetbaar meer conversies realiseren? Dan mag je deze tips niet vergeten